NIEUWS


De tweede plek in een competitie als Omni Babes is niets om je voor te schamen. De mooie Sanne bezet deze prachtige positie dan ook met verve aan het einde van seizoen 2017 en sleept daarmee een aardige prijsje in de wacht. Van deze jonge dame gaan we vast nog meer zien!


Voor de aspirant deelnemers die nog net niet oud genoeg zijn voor het grote Omni Babes is het niet langer getreurd. Vanaf dit seizoen loopt junioren competitie Omni Babes Kids bijna synchroon met haar grote zus. Meld je aan en join the fun, want leuk word het zeker!Na in 2016 met een minimale haarlengte verschil de winst te hebben gepakt hield Beau uit Sleeuwijk de marge deze keer wat ruimer. Zo gaat zij de boeken in als de eerste deelneemster die Omni Babes twee keer op rij weet te winnen! Top gedaan hoor!


Natuurlijk ben (en zo niet word!) jij een van onze vele followers op Snapchat ("omni babes"). Dan mis je ook niks van onze mooie babes en alle leuke Snapchat challenges. Elke maand is het weer prijs! Dat wil jij toch zeker niet mislopen als snap queen?!