OMNI BABES KIDS


De Omni Babes Kids contest is de junior versie van de grote Omni Babes modellenwedstrijd.

Omni Babes Kids is toegankelijk vanaf 14 t/m 15 jaar en hanteert grotendeels dezelfde regels als de Omni Babes modellen wedstrijd. De huidige competitie duurt t/m 30 november 2018 en zal gedurende die periode de leukste model-talentjes ten toon stellen die onderling gaan uitmaken wie zich op de laatste dag mag laten kronen als de onbetwiste winnares van Omni Babes Kids 2018.


Volg deze jonge knapperds ook op:

Facebook   ,   Instagram   &   Twitter


Gedurende de competitie strijden dus ook hier de grootste model-talenten om een plek in de veilige top 3 die recht geeft op hele mooie prijzen naar gelang de notering. 

Er wordt echter niet alleen aan het einde van de competities flink uitgedeeld. Ook in de looptijd van de wedstrijd is er een hele rits prijzen in de wacht te slepen in verschillende sub competities als de populaire Snap van de Week of de Besties Challenge.

ZIe jij jezelf hier ook wel tussen lopen? 

Meld je dan vandaag nog hier aan voor de leukste foto contest van Nederland.

 

 

 

 

Om deel te kunnen nemen aan Omni Babes Kids moet je eerst wel aan een aantal hoofdvoorwaarden voldoen:

  1. Voor O.B.K.'18 ben je bij aanmelding minimaal 14 en maximaal 15 jaar, dan wel in het bezit van een van de Omni Babes Kids wildcards.
  2. Jouw aanmelding voor seizoen 2017 is binnen voor 01-08-2018.
  3. Bij jouw aanmelding beschik jij over zowel een actief Facebook- als Instagram account en een mini portfolio van 7 foto's.