OVER


De Omni Babes model look is een onconventioneel maar desondanks mega populair concept. Wij geloven namelijk niet in ideale maten en andere standaard schoonheidsidealen die op grote schaal door de maatschappij aan de massa opgelegd worden.

Je bent mooi op jouw specifieke manier wat ons betreft en daarom heb je ook jouw eigen potentieel in de hand. Specifieke afmetingen of uiterlijke kenmerken zouden daarin per definitie noch een belemmering mogen zijn dan wel de doorslag moeten geven.

In de wedstrijd zal dus ook een divers aantal aspirant modellen de revue passeren die ieder evenveel kans krijgen zo ver mogelijk te komen op hun eigen manier.

Lijkt jou dit ook wat, schroom dan niet en meld je vandaag nog aan. Wellicht ben jij de volgende natuurlijke schoonheid die mee mag doen aan de echtste foto contest van het land!

De Omni Babes model look is een modern en immens populair concept van evenementen bureau Versatile Artists waarin ook in 2018 weer heel veel nieuwe fotogenieke talenten de kans krijgen zich op een natuurlijke manier te profileren en door te breken op een groter platform.


Gedurende een periode van ruim 11 maanden strijden de grootste model-talenten om een plek in de felbegeerde top 5 die recht geeft op een scala aan waanzinnige prijzen naar gelang de notering.

Er word echter niet alleen aan het einde van de competitie flink uitgedeeld. Ook in de looptijd van de wedstrijd is er (ook door de fans en followers!) een hele rits prijzen in de wacht te slepen in verschillende subcompetities als de populaire "Selfie van de Week" of de "Fabolous Four".

Om deel te kunnen nemen aan de Omni Babes modellen wedstrijd moet je wel aan een aantal hoofdvoorwaarden voldoen:

1) Om in aanmerking te komen voor Omni Babes ben je bij aanmelding minimaal 16 jaar maar maximaal 21 jaar.

2) Jouw aanmelding voor seizoen 2018 is binnen voor 1 augustus 2018.

3) Bij aanmelding heb jij zowel een actief Facebook- als Instagram account en een mini portfolio van 10 foto's.

Uiteraard volg je ook ten allen tijde alle instructies op uitgevaardigd door Team Omni Babes.